Hirdetés

GameStar Teljes Játék sorozat - Giana Sisters: Twisted Dreams, The Fall

|

Új sorozatunkban tanult kollégáink mutatják be a GameStar magazin aktuális teljes játékait.

Hirdetés

Egy teljesen új sorozatot indítunk útnak a GameStar YouTube csatornáján. Ebben hónapról hónapra mindig az adott GameStar magazinhoz járó teljes játékot fogjuk kipróbálni.

A sorozat első adásában EndreMan és Nightwolf foglalkozott az októberi teljes játékokkal, azaz górcső alá vették a Giana Sisterst és a The Fallt. A srácok természetesen a tőlük már régóta jól megszokott szakértelem és komolyság mellett végezték el feladatukat, és megmutatták miért is olyan remek móka ez a két különleges platformjáték.

Ha nem szeretnétek lemaradni a friss sorozat újabb részeiről sem, akkor mindenképpen nyomjatok gyorsan rá erre a csinos feliratkozó gombra.

További GameStar videókat is megtekinthettek az OCTV-n.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)