Hirdetés

GameStar TV - Aion Hungary és OGC.hu csatornaajánló

|

Érdemes rendszeresen látogatni partneroldalaink GameStar TV csatornáit, ugyanis rendszeresen tematikus videókkal gyarapítják a 3290 felvételt is meghaladó GSTV adatbázisunkat.

Hirdetés

December közepe környékén elrajtolt a kizárólag Aion: The Tower of Eternity videókat szállítmányozó Aion Hungary csatorna, melynek tartalmáról az imént említett magyarországi rajongói oldal szerkesztői gondoskodnak.

Közreműködésüknek köszönhetően elképesztő mennyiségű, lassan napokban kifejezhető in-game felvétellel örvendeztették meg az NCsoft házilag barkácsolt masszívan multiplayer online szerepjátékát. Habár európai megjelenésére szeptember harmincadikáig kénytelenek vagyunk türelemmel várakozni, a korai verzióból kiollózott videóknak köszönhetően debütálása pillanatában már álmunkból felkeltve is lerajzoljuk Atreia pontos földrajzi térképét.

Az elmúlt héten újból visszatértünk az Elysea and Asmodae területek szorításában található, kifejezetten magas szintű karakterek számára fenntartott Abyss zónájába. A hatrészes Abyss once again sorozatban megszemlélhetjük a szétdarabolt, levegőben lebegő földszigeteket, valamint a látványos PvP és PvE csatározásokat.

Online Gaming Community, röviden OGC. Szintén saját GSTV csatornával rendelkezik a különböző mulitplayer játékokra szakosodott oldalakat kapocsként összefogó lapcsalád, ennek ellenére minden témában találhatunk videókat az OGC.hu csatornán. Nem véletlenül hanyagolják például a Counter-Strike és Call of Duty videókat, mint többen észrevehettétek az említett oldalak is az OGC háreméhez tartoznak. Működési területük definíciója: „minden, ami játék!”, de alapvetően Half-Life, Quake és WarCraft anyagokkal dolgoznak.

Ennek értelmében változatos kategóriákban turkálhattok kedvetekre, szemezgethettek a játékvilágot izgalomban tartó trailerekkel (Need for Speed: Shift E3 trailer), játékmenetet demonstráló videókkal (Hired Guns: The Jagged Edge), valamint a Steam-en megtalálható, azonban kevesebb nyilvánosságot kiérdemelt játékok videóival is összefuthattuk az OGC.hu csatornán. Figyelmetekbe ajánljuk két legújabb feltöltésüket, főszerepben a Battlefield Heroes és a Need for Speed: Shift!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)