Hirdetés

GameStarosokkal az Innováció 2011-en!

|

Itt vagyunk, gyertek, beszélgessetek, informálódjatok, innoválódjatok! (Ilyen szó nem is létezik).

Hirdetés

Ma nyitotta meg kapuit az Innováció 2011 kiállítás (Millenáris Park, B csarnok), ahol nem csak Különvéleménybe illő kezelőfelületeket láthattok a sok egyéb technikai újítás mellett, hanem minket is.

A rendezvényen ma is, holnap is itt leszünk, ha például ma jöttök, akkor találkozhattok Gyuval, Chavalierrel, Flatline-nal, Disorderrel, EndreMannal, gyönyörű hostess lányunkkal, Annával, és velem is. Sőt, kipróbálhatjátok a Gears of War 3 bétáját, illetve a Crysis 2-t, vagy a Need For Speed: Hot Pursuit című részét. A döntésben talán segíteni fognak azok a kedvcsináló képek, melyeket Facebook oldalunkon tudtok meglesni.

Gyertek, na, tényleg poén!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)