Hirdetés

GameStart Adventi Zombifest: House of the Dead

|

Hörrr, szörcs, nyamm, hamm, durr és bamm! Főszerepben a ház, amit elözönlöttek a holtak, kiknek kedvenc fogása a tojásos agyvelő.

Hirdetés

Ahogy ígértük, itt a hét utolsó GameStartja HP és Sirius tolmácsolásában. Reméljük, még nem untatok rájuk, de ha miattuk nem is, a gyerekkori emlékek - amikor cifra dolgok történtek a mára kimúlt játéktermek sötétjében - miatt feltétlenül érdemes erre a bő félórára összeszokott párosukkal tartanotok. E két derék férfiember a Resident Evil 3 után igazi fénypisztolyos nosztalgiába vetette magát, a zombikat, bogarakat, és más válogatott rusnyaságokat, no meg egy szemrevaló menyecskét nyújtó House of the Dead-be. Vajon melyikük a lány? Ki éli túl, és ki hal meg? Ki nyeri el Maria Conchita Lucecita kezét? Megtudjátok mai GameStartunkból, vagy nem.

Tartsatok velünk legközelebb is, és ne feledkezzetek el feliratkozni YouTube csatornánkra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)