Hirdetés

GameStart - Beyond: Two Souls végigjátszás 13. rész

|

HP és Sirius a kamera előtt, Jodie pedig bajban. Na nem miattuk, de igazából mégis.

Hirdetés

Ugyan a Beyond: Two Souls végigjátszásunk 13. részében én most nem vagyok benne, de mégis része lehetek ennek az epizódnak, hiszen HP az én savazásommal tölti a 30 perces felvétel vastagját. Innen is köszönöm neki.

A Beyond: Two Souls egy nagyon izgalmas részhez érkezett, amiben egy igazán akciódús fejezetet ismerhetünk meg Jodie életéből. Természetesen most sem megy minden gond nélkül, szegény főszereplőnőnket mindenki ott veri át, és használja ki, ahol csak tudja. HP és Sirius gyakorlott mozdulatokkal vágja át magát az ellenséges hordán, csakhogy kiderüljön, hogy mi is áll a dolog hátterében. Jó szórakozást kívánunk.

Nekünk már olyanunk is van, mint a YouTube csatorna, ahol mindenféle videók vannak. Mi csináltuk őket. Szerintem nézzétek meg és szóljatok mindenkinek, hogy ők is nézzék meg, mert akkor majd sokan nézik és akkor mi több videót csinálunk, amit később még többen nézhetnek. Szóval értitek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)