Hirdetés

GameStart - Beyond: Two Souls végigjátszás 15. rész

|

Végre újra hétfő. Ez persze csak azért jó hír, mert újra GameStart és újra Beyond: Two Souls. Egyébként a hétfő felesleges is lenne.

Hirdetés

Folytatódik a Beyond: Two Souls végigjátszásunk, ismét a HP és Sirius páros igyekszik okos döntésekkel rugdosni előre a történetet.

A Beyond: Two Souls walkthrough pénteki epizódjában (de régen is volt az) megint sikerült egy nem jó fej ponton abbahagynunk, de azt hiszem ezt már megszokhattátok tőlünk. Annyit előjáróban elmondhatunk, hogy az az úriember, aki kikötözött minket egy székhez, nem a barátunk. Vallatás lesz, megkísérlünk bezárni egy újabb sűrítőt és persze velünk tart az egyre szemtelenebb barátunk, Ryan.

Az összes korábbi epizódot és lényegében az összes GameStaros videót megtaláltok a YouTube csatornánkon, ahova feliratkozni is érdemes, hogy mindig értesüljetek a friss tartalomról.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)