Hirdetés

GameStart - Beyond: Two Souls végigjátszás 16. rész

|

Tegnap sajnos kimaradt a Beyond: Two Souls végigjátszásunk 16. része, de vajon olyan jófejek vagyunk, hogy ma két résszel jelentkezünk?

Hirdetés

Nem. Viszont elindult a Beyond: Two Souls fináléja, ami azt jelenti, hogy már csak két rész van hátra. Izgulunk? Vagy most forr bennetek a gyűlölet? 

Sajnos tegnap nem tudtunk tovább haladni a Beyond: Two Souls végigjátszásunkkal, de kaptatok helyette egy GameStart Live-ot és egy nagy adag Assassin's Creed IV-et. Ma viszont folytatódik a sorozat és már elkezdődött a finálé! Jodie története a célegyenesbe ért és most már csak pár, meglehetősen nehéz lépés választ el bennünket attól, hogy megtudjuk, mi is áll a különleges élet hátterében. Jó szórakozást.

Az összes korábbi epizódot és a többi végigjátszásunkat és tesztünket megtaláljátok a  YouTube csatornánkon, ahova feliratkozni is érdemes, hogy mindig értesüljetek a friss tartalomról.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)