Hirdetés

GameStart - Beyond: Two Souls végigjátszás 2. rész

|

Folytatódik a Beyond: Two Souls végigjátszásunk és most egy különleges vendég is csatlakozik hozzánk.

Hirdetés

Beyond: Two Soulsnak még legalább két hosszú napra van szüksége rá, hogy átússza az óceánt és megmássza a vasfüggönyt, de addig is itt van nektek a végigjátszásunk, hogy egy kicsit felkészülhessetek arra, ami rátok vár

A Beyond: Two Souls végigjátszásunkhoz most csatlakozik Julcsi is, akit ugye minden filmszerű dolog végtelenül érdekel. Azóta volt már egy kis hiszti a Beyonddal kapcsolatban, David Cage nem különösebben örül a sajtó vegyes értékeléseinek, mert sokan megjegyezték, hogy kevés a szabadság és túlságosan filmszerű az élmény, de ezt ugye mi is leírtuk a Beyond: Two Souls tesztünkben. Csak minket nem zavart annyira. 

Itt is van a második rész, jó szórakozást kívánunk hozzá.

YouTube csatornánkon megtaláljátok az összes eddigi GameStart epizódot és a GS összes videós tartalmát, úgyhogy mindenképpen érdemes lesz ott is körbenézni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)