Hirdetés

GameStart - Beyond: Two Souls végigjátszás 7. rész

|

Folytatódik a Beyond: Two Souls végigjátszás, most Siriuson és daeven a sor, hogy helytálljanak Jodie-ként.

Hirdetés

A Beyond: Two Souls walkthrough még a felénél sincs, de már most sajnáljuk szegény Jodie-t mindazért, amin át kellett vergődnie.

A Beyond végigjátszásunk előző részében találkoztunk egy csapat már-már túl kedves hajléktalannal, akiken segítettünk is, de az utcai élet még tartogat számunkra kihívásokat. A mostani részben olyan dolgokat kell tennünk, amikre eddig még nem volt példa az életünkben és nem is vagyunk biztosak benne, hogy QTE-k nélkül meg tudtuk volna csinálni.

Ha lemaradtatok volna valamiről, akkor tessék szépen pótolni a GameStar YouTube csatornáján, ahol az összes eddigi végigjátszásunk mellett rengeteg tesztet és egyéb videót találhattok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)