Hirdetés

GameStart - Dying Light gameplay 7. rész

|

Őrületes tempóban haladunk tovább a Dying Lighttal, EndreMan és HP fejvesztve rohangál a zombikkal fertőzött város utcáin.

Hirdetés

Rendkívül furmányos rendszerünk szerint a hetedik résszel folytatjuk Dying Light gameplay sorozatunkat, EndreMan és HP egy kétes megbízhatóságú alaktól fogadnak el egy küldetést.

Ez általában nem sül el jól, de mivel nincs más választásuk, muszáj bevállalni. Egy zombiapokalipszis nem a szabad döntésről szól, ezt jegyezzétek meg, ha esetleg holnap vagy a jövő héten kitörne. Néha olyan helyzetekben sincs döntésünk, amiben amúgy lennie kellene, de ezt bővebben kifejti a videóban a két kolléga. Vicces pillanatok, nemtörődöm zombik, és egy Jaffar nevű figura kicsit kevesebb mint 20 percben.

Hamarosan (lehet, hogy már holnap!) jön a következő epizód, ne felejtsetek el feliratkozni semmiképp.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)