Hirdetés

GameStart - Forza Motorsport 6 (2. rész)

|

Forza Motorsport 6 GameStartunk második részében folytatjuk a versenyzést, EndreMan, HP, Isti és Sirius továbbra is futják a köröket.

Hirdetés

Mi mást csinálhatnának egy autós játékban. A srácok keresnek egy DeLoreant, de nem találják, úgyhogy választanak inkább valami mást, és osztott képernyőn küzdenek egymás ellen.

A Forza Motorsport 6 GameStartban láthatjátok, milyen szép a játék, és milyen jó móka, ha ketten, egy tévé előtt játsszák. A kontrollereket először Isti és HP ragadják meg, de a végére azért EndreMan és Sirius is párbajozik, inkább kevesebb, mint több sikerrel. Láthattok sok pályát, sok autót, és hallhatjátok a srácok sztorijait is. Íme:

GameStartunk korábbi részeit megtaláljátok YouTube csatornánkon, amit egyébként érdemes követni is:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)