Hirdetés

GameStart Live - Darksiders, a januári GS teljes játéka élőben

|

Sirius ad nektek egy kis ízelítőt az év első GameStar magazinjának teljes játékából. Jön a Darksiders!

Hirdetés

A GameStar szerkesztősége hónapról hónapra keményen dolgozik azon, hogy tartalommal töltse meg a magazint, és természetesen igyekszünk mindig olyan teljes játékokat választani, amit szerintünk mindenki élvezhet.

A januári GameStarhoz érkező steames játék a Darksiders volt, amiről biztosan sokan hallottatok már és olvastátok el BZ tesztjét, de ha esetleg kimaradt volna a Vigil játéka, akkor most bepótolhatjátok a mulasztást. A Biblia egyik legbrutálisabb történetének újragondolása, logikai és ügyességi feladatok, fasza kis kombók és rengeteg akció vár rátok a Darksidersben, amiből Sirius közvetítésével vehettek is egy késhegynyit. 

 

A videót itt is nézhetitek, és persze egyenesen a YouTube csatornánkról is követhetitek a GameStart Live-ot. 

Ki tart velünk ma este?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)