Hirdetés

[18:00] GameStart Live - Titanfall béta livestream

|

Ma este 18:00-tól Sirius és daev ad egy kis ízelítőt abból, hogy mit is várhattok a Titanfalltól. Vagy legalábbis a bétájától.

Hirdetés

A Titanfall bétája most már kisebb-nagyobb megszakításokkal három napja pörög, de ha még nem sikerült belepillantanod, akkor tarts velünk ma este és nézd meg, hogy mit kínál a Respawn Entertainment lövöldéje.

Ma késő délután, 18:00-tól csatlakozhattok hozzánk egy gondtalan Titanfall livestream erejéig, amikor is megpróbálunk egy kis ízelítőt adni nektek a játékból. Tényleg olyan mint egy mechekkel súlyosbított Call of Duty? Vagy inkább egy Unreal Tournament? Esetleg papucs orrán pamutbojt? Mi az a burncard? Hogy néz ki egy brutális háború? Ezekre és még sok másra keressük választ a mai GameStart Live - Titanfall livestream keretein belül, úgyhogy érdemes lesz velünk tartani.

A videót ebbe a cikkbe is be fogjuk frissíteni, de követhettek minket akár a YouTube csatornánkon is. Azt nem ígérjük, hogy folyamatosan tudjuk majd nézni a hozzászólásokat, de azért igyekezni fogunk oda-odapillantani, amikor épp nem egy mech hátán lógva pumpáljuk tele ólommal.

Ki tart velünk? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)