Hirdetés

GameStart - South Park: The Stick of Truth végigjátszás 15. rész

|

Az iskolában, mondjuk úgy, kicsöngettek, apró hősünk hazatér, de otthon sem lehet nyugalma.

Hirdetés

Mi panaszkodunk arra, ha a szomszéd éjszaka klasszikus zenét bömböltet iszonyatos hangerővel, de ilyenkor gondoljatok bele, milyen lenne South Parkban álomra hajtani a fejeteket.

Volt egyszer ugye egy anális szondázás, amit úgy-ahogy sikerült kiheverni (de legalábbis pozitívan jöttünk ki belőle, mert daev és Sirius karaktere most már új, eddig elérhetetlen helyekre is fel tud jutni), most meg jönnek az alsógatya gnómok, és velük a játék egyik legmegbotránkoztatóbb jelenete. Már ha South Park játékban állíthatunk sorrendet a megbotránkoztatóság mértéke szerint.

A YouTube csatornánkra feliratkozók közül senkinek nem vitték el az alsógatyáit alsógatya gnómok, és ez azért jelent valamit.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)