Hirdetés

GameStart - Splinter Cell: Blacklist végigjátszás 17. (utolsó) rész

|

Ez is sikerült. Íme Sam Fisher kalandjának a fináléja, amiben végre minden kiderül.

Hirdetés

A Splinter Cell: Blacklist végigjátszásunk nem volt olyan zökkenőmentes, mint a The Last of Us-os, de a sok szerencsétlenkedés után végül sikerült elérnünk az epikus végkifejletig.

Elérkezett a pillanat, amikor is megtudhatjuk, hogy Sam Fishernek sikerül-e megállítania az Engineereket és újfent csak megmenteni Amerikát. Furcsa lenne, ha nem, ugye? Pedig aztán aki végigkövette a Splinter Cell: Blacklist végigjátszásunkat, az tudja, hogy mi mindent elkövettünk, hogy ne legyen happy end. Nincs már hátra, íme az utolsó rész és benne a finálé.

Ezzel természetesen még nincs vége, mert ahogy ígértük még kipróbáljuk a kooperatív módot is Sirius-szal, úgyhogy még legalább egy részre mindenképpen számíthattok.

Ha tetszett a végigjátszás, akkor a YouTube csatornánkon megtaláljátok a korábbi csodákat is, köztük a GameBreaket, és hamarosan indul a GameStart következő szériája, egy új játékkal. Szerintetek mi legyen az?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)