Hirdetés

GameStart - The Order 1886 végigjátszás 14. rész

|

Daev és EndreMan rájön a The Order 1886 legnagyobb csalafintaságára, és megküzd még néhány vérfarkassal a vége előtt.

Hirdetés

Eljutottunk a The Order 1886 GameStart utolsó előtti részéig, már csak egy rész választ el titeket attól, hogy megtudjátok, hogyan végződik Galahad és társai kalandos története.

A végjátékra a végigjátszással mostanra már szintén végzett daev ült be EndreMan mellé, hogy együtt izguljanak, hátha most valami másképp lesz. Még egy raktárban farkasemberekkel harcolás azért befért a The Order 1886 utolsó egy órájába, hogy azért tudjuk, miről is szólt a játék még az elején, mielőtt nagyon messzire kalandozott, és túl sok sztorit próbált egybesűríteni. Íme tehát a The Order 1886 végigjátszás 14. része, fogyasszátok mértéktelenül.

Holnap nézzetek vissza az utolsó epizódért, és maradjatok velünk, mert hamarosan valami igazán különlegessel folytatjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)