Hirdetés

GameStart ZombiFest - Resident Evil 4

|

A PC-s kitekintés után a Resident Evil sorozathoz térünk vissza, daevet most HP váltja a kamera mögött. Vagyis csak a mikrofon mögött.

Hirdetés

Történt ugyanis, hogy a zombik megrohamozták a stúdiót, és mindenki számára meglepő módon a kamerát támadták meg. A mikrofont szerencsére békén hagyták, úgyhogy HP és Sirius kommentárját hallhatjátok, és így legalább nem takarja ki a fejük a kép jelentős hányadát.

Szóval a kis Left 4 Deades kitérő után ma újra Resident Evil, visszatért a nagy szakértő, HP, és sokat mesél nektek arról, hogy hogyan jutottunk el idáig. Határeset, hogy most zombik ellen játszunk-e vagy sem, de mivel Resident Evil, tökéletesen belefér ide. Hogy miért határeset a Resident Evil 4, azt is megtudhatjátok a mai GameStartból.

Lesz még új ZombiFest epizód a héten, nehogy elfelejtsetek feliratkozni YouTube csatornánkra az új epizódokért, amik például tökéletesen kiegészítenek egy vacsorát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)