Hirdetés

Gang Beasts - az őrült verekedős játék is PlayStation VR-támogatást kap

|

Bár a PlayStation VR segítségével sok komoly játék világába is eljuthatunk, a Gang Beasts-ben egy kis könnyed móka vár minket a virtuális valóságban.

Hirdetés

A Sony nemrég a nagyvilágnak is eldicsekedett vele, milyen sok stúdió fejleszt már most játékokat a PlayStation VR-ra. A hosszú listában ott volt a Boneloaf csapata is, de mint sok más esetben, itt sem lehettünk benne biztosak, hogy ez pontosan mit is jelent.

Akinek ismerősen cseng a brit stúdió neve, az viszont viszonylag könnyen rájöhetett, hogy az eddigi egyetlen játékukról, a zseniálisan őrült Gang Beasts-ről van szó, amivel kapcsolatosan hivatalosan is bejelentették, hogy PSVR-támogatást kap. Így mi magunk is betekinthetünk a 3D-s térbe, ahol különböző veszélyek közepette próbálják egymást kinyírni a gyurmafigurákra emlékeztető karaktereink. A PlayStation blogon megjelent posztjukban pedig azt is megerősítették, hogy a helyi többjátékos módok mellett online is kihívhatjuk majd barátainkat egy meccsre.

A VR-támogatás viszont nem rögtön a megjelenéskor kap helyet a Gang Beasts-ben, hanem a sztori módhoz hasonlóan ingyenes frissítésként érkezik valamikor később (bár egyelőre a rajt dátumát sem árulta el a csapat).

Nektek eddig melyik PlayStation VR-os játék tűnik a legizgalmasabbnak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)