Hirdetés

Ganxsta a Simsben

|

Ganxsta Zolee arról nyilatkozik az egyik hazai lapban, hogy Magyarországon egyedüliként az őt megformáló karakterrel lehet majd játszani a The Sims 2-ben. "Én leszek az egyetlen magyar figura a rengeteg hollywoody színész között - mesélte büszkén a rapper. - Ezért úgy érzem, külön megtiszteltetés, hogy rám esett a választás. Igaz, nem vagyok megszállott gépfüggő, de nagyon mókásnak találom a feladatot. A zenész a következő hetekben tesztfotózásokon vesz részt, ahol a rengeteg képből állítják össze a végleges animációs figurát." Forrás: Blikk.hu, thanks: endru. Update: "Lajcsit meg Fekete Pákót is akarunk!!!" (by DarkLyrics)

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)