Hirdetés

Garanciát a videójátékokra!

|

Kiterjesztené az EU a jelenlegi garanciát érintő szabályokat a videójátékokra is.

Hirdetés

Két év teljeskörű garanciát kellene biztosítaniuk a videójátékokra a kiadóknak, az EU határain belül. Ez a terv legalábbis, bár kétséges, hogy meg is valósul-e.

A javaslat szerint az EU határain belül a garanciális törvényeknek vonatkozniuk kellene a videójátékokra is. Ez körülbelül azt jelentené, hogy egy játékot visszavihetünk, ha az bugos, esetleg játékmenetbeli hibákat tartalmaz. Jelenleg ez nem így van, és a játékipari résztvevők enyhe felhördüléssel fogadták a hírt. A nagy népszerűségnek örvendő BSA például közölte, hogy a videójáték nem kenyérpirító, így nem is vonatkozhatnak rájuk ugyanazok a  szabályok. Egynémely játék személyében viszont tényleg pofátlanságnak minősülő alkotásokat üdvözülhetünk, és hiába jönnek a javítások, az ember vérnyomása azért megemelkedik, mikor valami selejtet sikerül vásárolni. Véleményeket kommentbe várjuk!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)