Hirdetés

Gauntlet - visszatér a játéktermi legenda

|

A '80-as évek klasszikus kooperatív játéka most a Warner gondozásában tér vissza, hogy az azóta felnőtt gamerek szívét megmelengesse, és újra divatba hozza a retrót.

Hirdetés

A Gauntlet első részét 1985-ben adta ki az Atari, és azonnal nagy sikert arattak a kooperatív játéktermi szférában. A következő évben jött is a folytatás, ez után azonban elég sokáig kellett várni, hiszen a következő részek csak az ezredforduló környékén érkeztek. Az utolsó Gauntlet cím a Gauntlet: Seves Sorrows volt, amit a Midway 2005-ben adott ki PS2, Xbox és Xbox 360 konzolokra.

A Warner. Bros Interactive Entertainment jóvoltából most visszatér a régi klasszikus, bár új köntösben, de megőrizve az eredeti játékelemeket. A már jól megszokott négy karakter, Warrior, Valkyrie, Mage és Elf közül választhatunk majd, a játékmenet pedig szintén a szokásos menetrendet követi. Tengernyi szörnyön és előttünk magasodó falakon kell majd átverekednünk magunkat, ahol ki ésszel, ki erővel próbálhatja leküzdeni az akadályokat. Minden karakter egyedi képességekkel rendelkezik majd, a pályák pedig játék közben generálódnak, ahogy ezt manapság már megszokhattuk.

A játékot az Arrowhead fejleszti, akiktől korábban a Magicka vagy a Helldivers játékokat ismerhettük. A csapat tagjai maguk is nagy Gauntlet rajongók voltak gyerekkorukban, így hatalmas élmény számukra, hogy a játék rebootján dolgozhatnak. A Gauntlet idén nyáron érkezik majd Steam-re, és a Warner azt ígéri, teljesen kompatibilis lesz az év második felében érkező Steam Machine-nal, illetve az azon futó Steam OS-sel.

 Ti játszottatok a korábbi epizódokkal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)