Hirdetés

GDC 2011 - Super Meat Boy Ultra Version PC-re

|

A készítő Team Meat a GDC-n jelentette be játékának újabb kiadását.

Hirdetés

Ez a kiadás lényegében egy gyűjtői kiadásként fogható fel, melyet "Ultra Version" névre kereszteltek.

A játék 2010. október 20-án jelent meg Xbox 360-ra, november végén pedig érkezett a Super Meat Boy pc , azóta pedig több, mint 400 000 példányt fogyott belőle. A Super Meat Boy egy klasszikus platformjáték, igen elborult történettel: mi egy bőr nélküli fiút alakítunk, akit barátnője szokott bekötözni. Ezt a barátnőt viszont elrabolta egy gonosz öltönyös magzat (mi van?!), aki kalappal és monoklival flangál... A mi dolgunk megmenteni őt (mármint az asszonyt, nem a magzatot), ezt pedig 300 csapdákkal teli pálya elvégzése után tudjuk kivitelezni.

No, lényeg a lényeg, áprilisban érkezik a Super Meat Boy "Ultra Version" kiadás, melyben lesz poszter, zenei album, képregény, és még sok más - 20 dollárért.

Íme a borító:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)