Hirdetés

GDC 2011 - új Portal 2 képek

|

Tegnap kezdődött a Game Developers Conference, ennek köszönhetően ma már új Portal 2 képeket nézegethetünk!

Hirdetés

Összesen 14 darab új kép érkezett (ebből 12 screenshot, 1 concept art, és 1 háttérkép).

A 25. Game Developers Conference (játékfejlesztők konferenciája), azaz a GDC 2011 tegnap kezdődött San Francisco városában. Nem is húzták sokáig az időt, még aznap bemutatták a 2012-es megjelenésű Ninja Gaiden 3 első előzetesét, valamint a Steam TV módját is.

A mai napon pedig jó sok Portal 2 képet kaptunk, lessétek meg őket jól a galériában, az alábbi humoros szöveggel ellátott képre kattintva:

A co-op móddal megerősített Portal 2 megjelenés hivatalosan április 21., hozzánk másnap érkezik. Most már nem csak PC, hanem Mac, PS3 és Xbox 360 tulajok is élvezhetik a teleportálós fejtörőket, éljen-éljen. Én már előre látom magam előtt, ahogy éjszakákon át gondolkodunk valamelyik ismerősömmel, és a megterhelő agyi munkát pár korsó VÍZzel enyhítjük...

A Portal 2 gépigény (várható, minimális):

Processzor: Pentium IV 3.0 GHz

Memória: 1GB Xp esetén, 2 GB Vista és Windows 7 esetén

Videókártya: DirectX 9 kompatibilis, 128 MB

Szabad hely: legalább 7,6 GB

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)