Hirdetés

GDC: A díjnyertesek!

|

Természetesen mint minden valamire való rendezvényenen, az idei GDC-n is osztogattak különféle díjakat. Mára már a nyertesek listája is előkerült. Lássuk, a nagyok szerint ki és mi volt a legjobb az elmúlt egy évben. Thanks Mike. Az év játéka: Star Wars: Knights of The Old Republic Az év újonc csapata: Infinity Ward a Call of Duty-ért A legeredetibb játékkarakter: Hk-47 a Star Wars: Knights of The Old Republic-ból Kiváló történetírók: David Gaider, Drew Karpyshyn, Luke Kristjanson, és Peter Thomas a Star Wars: Knights of The Old Republic-ért A design mesterek: David Chateauneuf, Patrice Desilets, Jordan Mechner és csapata a Prince of Persia: The Sands of Time-ért A hang mestere: Chuck Russom a Call Of Duty hangjaiért A programozás mesterei: Dominic Couture, Feng Quan Wang és csapata a Prince Of Persia : The Sands Of Time grafikájáért

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)