Hirdetés

[GDC] Gears of War PC-re is!

|

Mark Rein régebben már úgy nyilatkozott, hogy biztosan el fog készülni PC-re is a Gears of War játék, ám a GDC rendezvényen újra megerősítette a hírt.

Hirdetés

A Gears of War hatalmas siker lett Xbox 360 konzolon, ám hamarosan a PC-s játékosok is feltelepíthetik majd gépükre, mivel Mark Rein, az Epic fejlesztőinek vezére szerint biztosan elkészül a közel jövőben a program PC-s változata. Mivel az Epic egy aránylag kis fejlesztő csapat, így nem tudnak egyszerre több fejlesztést is végezni, ezért várhatóan egy külsős csapattal végeztetik majd el a portolási munkálatokat, ami várhatóan nem hat majd ki a játékmenetre, hisz eleve számítógépen fejlesztették anno a játékot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)