Hirdetés

GDF akciós jegyek korlátozott példányszámban

|

A nagy sikerre való tekintettel újra megrendezésre kerülő GDF rendezvényére néhány szerencsés kedvezménnyel juthat be.

Hirdetés

A GameStar és a GDF 2008 különleges akciója keretében most korlátozott darabszámban szuperkedvezményes jegyeket vásárolhatnak az érdeklődők. Aki a lenti linken regisztrál, és bekerül a 10 (tíz) szerencsés nyertes közé, most hihetetlenül kedvező 2.990 Ft + ÁFA áron juthat be Közép-Kelet Európa legnagyobb játékfejlesztői konferenciájára.


gdf_1.jpg

A rendezvényen előadást tart az Epic Games képviseletében Mike Capps elnök az Unreal Tournament és a Gears of War, illetve az Unreal Engine 3 jövőjéről, valamint a Crytek képviseletében Cevat Yerli CEO, aki a Crysis 2 munkálatai kapcsán beszél a játékgrafika jövőjéről.
A rendezvény mindenki számára nyitott, az angol nyelvű előadásokhoz igény szerint szinkrontolmácsolást biztosítunk.

Nincs más dolgod, mint regisztrálni <<itt>>!








Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)