Hirdetés

Új játékon dolgozik a Gearbox, további Borderlands 2 DLC-k jönnek

|

Randy Pitchford szerint a Borderlands 2-nek még nincs vége, a Tiny Tina kiegészítő után újabbakra számíthatunk.

Hirdetés

Borderlands 2 letölthető tartalomból eddig sem volt hiány, kaptunk már Mechromancer, Ultimate Vault Hunter Upgrade és Psycho Packot, Captain Scarlett and Her Pirate's Booty, Mr. Torgue's Campaign of Carnage, Sir Hammerlock's Big Game Hunt, valamint Tiny Tina's Assault on Dragon Keep DLC-t is. Randy Pitchford szerint nincs megállás, a jövőben további kiegészítők érkeznek.

Pitchford egy podcastben elmondta, hogy van még pár Borderlands 2 történet a tarsolyukban, úgyhogy a rajongóknak nem kell attól félniük, hogy nem lesz több DLC. Ezen felül azt is megszellőztette, hogy a csapat egy új címen is dolgozik újgenerációs konzolokra:

"Egy új, következő generációs játékon dolgozunk, amit a későbbiekben fogunk bejelenteni."

Hogy miről lehet szó pontosan, azt egyelőre homály fedi, ahogy azt is, vajon mikor kerül sor erre a bejelentésre. Sebaj, addig is reménykedünk a Borderlands 2 GOTY kiadásának hivatalos megerősítésében, aztán mehet a móka ezerrel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)