Hirdetés

Új Brothers in Arms játékot tervez a Gearbox

|

Már évek óta várunk egy új Brothers in Arms játékra, ami méltóképpen lezárja Matt Baker történetét. Most reménykedhetünk.

Hirdetés

A 2008-as Brothers in Arms: Hell's Highway óta várunk egy új epizódra, azonban a Furious 4 körüli szerencsétlenkedésen kívül nem túl sok hír érkezett a sorozat háza tájáról. Randy Pitchfordot, a Gearbox Software fejese most elárulta, tervezik a folytatást.

Úgy tűnik, nem csak a jó öreg Duke Nukem kaphat folytatást a közeljövőben. Még csupán nagyon korai szakaszban vannak az előkészítési munkálatok, Pitchford azonban már most nagy reményeket fűz az új Brothers in Arms részhez. Elmondta, hogy a tervezett játéknak mindenképpen autentikusnak kell lennie. Azt már most látni, hogy a Gearboxnál grandiózus terveket szövögetnek, ezekhez viszont jelentős anyagi háttérre is szükségük lesz. Éppen ezért a mostani szakasz sarkalatos pontja a bőkezű támogatók megtalálása. Lényegében semmi konkrét információt nem árult el a játékról, csak a tervezési fázis és a megfelelő kiadó felkutatása után kaphatjuk meg az első igazi bejelentéseket. 

Ne feledjük, hogy elvileg a Borderlands 3 fejlesztése is javában halad, úgyhogy lesz dolga a Gearboxnak bőven. Ti örülnétek a Brothers in Arms: Hell's Highway után egy új résznek, ami végre lezárja a történetet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)