Hirdetés

Homeworld 1&2 - érkezik a HD remake

|

Kezdjük egy remek hírrel a vasárnap reggelt, melyet a jelenleg is zajló PAX Australia rendezvényen jelentett be a Gearbox.

Hirdetés

Bejött az áprilisi tipp: a THQ árverésen Homeworld jogokat vásárló Gearbox Software kezelésbe vette a szériát, ennek első állomása a Homeworld és a Homeworld 2 HD remake elkészítése.

A Gearbox a július 19-21. között zajló PAX Australia nevű rendezvényen jelentette be, hogy letölthető formában érkezik a klasszikus űrszimulátor két részének felturbózott változata, PC-re. A pontos dátum egyelőre nem ismert, de ha engem kérdeztek, maga a jó hír is megér egy koccintást a haverokkal.

A Homeworld a Relic Entertainment fejlesztésében jelent meg 1999-ben, egy évvel később, 2000-ben pedig érkezett a Homeworld: Cataclysm című önállóan is futtatható kiegészítő, akkor már a Barking Dog Studios gondozásában. 2003-ban ismét a Relic szállította a folytatást, és habár a Homeworld 2 már nem durrant akkorát, mint az első rész, mégis kellemes szórakozást nyújtott. Nektek melyik a kedvenc részetek, és miért?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)