Hirdetés

Terjeszkedik a Borderlands fejlesztője

|

A Bethesda után a Gearbox Software is bejelentette, hogy még egy stúdióval több fog dolgozni játékain. Vajon a Borderlands 3, a Battleborn, vagy valami teljesen új készül?

Hirdetés

A Gearbox Software legutóbbi, teljesen új játéka a 2014-es Borderlands: The Pre-Sequel! volt, idén csak a Borderlands: The Handsome Collectionnel, valamint a Homeworld Remastered Collectionnel álltak elő. Készül a Homeworld: Shipbreakers is, de azt leghamarabb jövőre kaphatjuk meg.

A csapat nagy része most a Battlebornt fejleszti, amitől sokat remélnek. Közben tudjuk, hogy a háttérben folyamatban van a Borderlands 3 fejlesztése, de nem kizárt, hogy egy új Brothers in Armst és egy új Duke Nukemet is terveznek. Így vagy úgy, a cég úgy érezte, szüksége van a terjeszkedésre, ezért a napokban megnyílt a quebec-i stúdió, ami 2016 folyamán AAA játékokat fog fejleszteni. Élén a korábban a Quebecor Mediánál és a Squeeze Animationnél dolgozó Sebastien Caisse áll, a kreatív vezető pedig az Activision egykori művészeti igazgatója, Pierre-Andre Dery lett.

Az említett játékok közül melyiket szeretnétek a legjobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)