Hirdetés

Gears 5 - egyelőre nem lesz benne battle royale

|

Az alkotók nem zárkóznak el a dologtól, de az induláskor biztosan nem kerül be a népszerű játékmód.

Hirdetés

A játék multis részért felelős Ryan Cleven adott interjút a GameSpotnak, melynek keretében szóba került egyebek mellett az is, hogy a Gears 5 is követi-e a trendeket és battle royale is lesz-e a választható módok között.

Hirdetés

Noha fejlesztő szerint van rá esély, hogy a későbbiekben érkezzen ilyen jellegű tartalom is a játékhoz, de megjelenéskor  kár lenne keresni:

A Gears 5 nem tartalmaz battle royale módot. Nagy rajongói vagyunk battle royale-nak, de olyan módon szeretnénk beletenni a játékba, hogy annak legyen értelme. Folyamatosan figyeljük a közösséget és a megjelenés után is nagy hangsúlyt fektetünk majd a visszajelzésekre.

A széria egy párszor már tudott újat mutatni a multiplayer terén, mi nem is bánjuk, ha a fejlesztők inkább innovatív, új módok kitalálásába fektetik az energiájukat. A Gears 5-öt szeptember 10-től játszhatjuk majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)