Hirdetés

Gears 5 - lesz cross-play PC és Xbox One között

|

A játék többjátékos részéért felelős Ryan Cleven maga erősítette meg a jó hírt.

Hirdetés

A GameSpot kikérdezte a rendezőt a többjátékos lehetőségekről, ő pedig hatalmas örömmel jelentette is, hogy bizony lesz cross-play a két platform között. A rangsorolt játéknál az Xbox One-os tábor kiszállhat a lehetőségből, de egyébként nem lesznek gátak a gépek között.

Hirdetés

Ryan Cleven nem cifrázta túl a dolgot:

"Örömmel erősíthetjük meg, hogy a Gears 5-ben lesz cross-play Versus többjátékos módban, Escape-ben, az 5 fős Horde körökben és a 3 fős co-op kampányban is."

Ha szeretnéd a PC-s haverokkal végignyomni a legfrissebb Gears sztorit, vagy csak mellettük akarsz lövöldözni az Xboxoddal, akkor azt minden gond nélkül megteheted majd szeptember 10. után.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)