Hirdetés

Gears 5 - újabb jel bizonyíthatja a korábban kiszivárgott megjelenési dátumot

|

A borító stimmel, szóval a szivárgást többi része is igaz lehet.

Hirdetés

Május közepén írtunk arról, hogy elvileg lelepleződött a Gears 5 tervezett borítója, az akkori híresztelések között pedig az is szerepelt hogy a játék szeptember 10-én fog megjelenni. Nos, a tegnapi nap folyamán a Microsoft hivatalosan is megosztotta a játék dobozának képét. 

Hirdetés

Ahogy pedig azt lentebb ti magatok is láthatjátok, a borító teljes egészében megegyezik a korábban kiszivárgott képpel (hiába mondták egyesek, hogy ez csupán egy rajongói munka, biztosan nem ez lesz a hivatalos verzió). Innen pedig már egyáltalán nem tűnik lehetetlennek az, hogy ha a szivárgás egyik fele igaznak bizonyult, akkor a másik része sem légből kapott dolog, és valóban szeptember 10-én fog megérkezni a soron következő számozott Gears epizód.

Vasárnap, a Microsoft E3-as sajtókonferenciáján már mindenképpen sokkal okosabbak leszünk, hiszen borítékolható, hogy ott megmutatják majd nekünk a játék megjelenésének pontos dátumát. 

Ti várjátok már a következő Gearst? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)