Hirdetés

Gears of War 2 - Parancs érkezett!

|

Közvetlenül a parancsnokságról érkezett az eligazítás amit, alant olvashattok. Balra át, iiiindulj!

Hirdetés

Egységünk feladata lokalizálni és begyüjteni az Utolsó Háború során elesett bajtársaink „Cog Tag"- jeit. A mű-holdas képek elemzése szerint a Földön összesen 1000 „Cog Tag" létezik, abból az irányításunk alá tartozó KE-12 zónában 11 darab található.
Minden egyes Cog Tag feltalálása hozzájárulhat ahhoz, hogy pontosabb információink legyenek az Utolsó Napról.Az első bevetés sikeresen lezajlott, az egységek egy része sikeresen visszatért a bázisra.Felszólítjuk azokat a csapatainkat akik az egykori Pécs és Budapest területén lévő "Cog-Tag"-eket megtalálták, haladéktalanul jelentkezzenek a parancsnokságon. Ellenkező esetben MIA (missing in action) minősítést kapnak és a továbbiakban nem lesz módjuk visszatérni kötelékükhöz.Itt az idő, hogy a következő koordinátákon fellelhető "Cog-Tag"-ekért is elinduljanak egységeink.

gears-of-war-2-10.jpg


 

Műveleti terület:
KE-12 zóna teljes területe, korábbi nevén Magyarország
Cog Tag-ek száma: 11
A Cog Tag-ek megtalálása után minden egységnek kötelessége jelentést tenni, az alábbiak szerint:
1. csatlakozás a vészüzemben működő számítógépes eszközre http://gearsofwar.xbox.com/lastday/
2. megadni a „Cog Tag"-en található CSID# sorszámot
Amennyiben az adott szakasz sikerrel jár és a CoG Tag megtalálását fotóval is bizonyítani tudja, a xboxhu@microsoft.com emailcímen tehet jelentést, amiért további zsoldon felüli juttatást kap.

A rendelkezésünkre álló új koordináták:
1. 47°41'14.45"N 17°37'49.62"E
2. 48° 5'53.40"N  20°44'4.24"E
3. 47°33'32.86"N 21°40'35.17"E
4. 47° 9'32.56" N 18°24'57.94"E

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)