Hirdetés

Gears of War - 2010-ben érkezik a film

|

A Gears of War moziról jó régóta nem hallani semmit. Most viszont jó hírrel szolgálhatunk.

Hirdetés

Sajnos a forrás nem teljesen megbízható, de hajlamosak vagyunk hinni neki. A Gears of War mozi forgatókönyírójáról van szó, aki úgy nyilatkozott, hogy a forgatókönyv egyszerűen isteni. Fura lett volna, mást mond. Majd azért mi is véleményt mondunk, csak jöjjön ki egyszer a drága.

A Gears of War film híre 2007-ben került be a köztudatba, amikor a New Line Cinema bejelentette, hogy egy pörgős kis akciófilmet kíván forgatni a Gears of War játékot alapul véve. Azóta elég nagy a csend. Most azonban a Legendary Pictures is beszállt, és úgy tűnik jövőre érkezik is a film. A minőségről ezúttal Len Wiseman gondoskodik, aki például a Die Hard 4-et is rendezte. A forgatókönyvet Chris Morgan írja. Várjuk ezerrel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)