Hirdetés

Gears of War 3 - cilinderben táncoló szörnyecske

|

Az igen sikeres fogadtatásban részesült játék nem mentes a humortól sem.

Hirdetés

Pont fél órával ezelőtt beszélgettünk Chavalier kollégával (akinek vagyonőri végzettsége is van), hogy melyik játékokban milyen easter egg-ek vannak. Sőt, jómagam még azt is bevallottam, hogy nem mindig szoktam felismerni, hogy az adott esetben egy easter egg, van, amikor egyszerűen csak egy poénnak értékelem. Erre tessék, itt van egy igen aktuális, mely a Gears of War 3-ban fedezhető fel. Azt nem mondjuk, hogy egyszerűen előcsalogatható, mert jó sok lépésen keresztül kell előkészíteni a dolgot, de a végén van egy kis jutalom. Illetve egy kis vérengzés is, de ez a Gears of War 3 esetében nem meglepő.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)