Hirdetés

Gears of War 3 - XP és a feloldható cuccok

|

Néhány infó a megszerezhető cuccokról és az XP-ről

Hirdetés

Az Epic elhintett néhány apró infómorzsást a Gears of War 3 multijáról, úgy mint szintek, az XP, challenge-ek, feloldható cuccok.

A multiban játszva rendjeleket szerezhetünk magunknak olyan egyszerű feladatok után, mint például hogy legyen tiéd ez első ölés a körben, vagy állj bosszút egy téged megölő játékoson. Ezekből bizonyos mérföldkövenként (szerezz x darab első ölést pl.) medálokat kapunk majd, de az új cuccok feloldásához ez még nem lesz elég. Itt jönnek képbe a challenge-ek. Minden fegyver kap egy egyedi kivégzési animációt. Minél hosszabbra nyújtuk a kivégzést, annál több pontot kapunk annál, mintha csak egy sima ölést vinnénk be. Ezzel azonban nem árt vigyázni, mert a látványosabb kivégzés közben teljesen védtelenek leszünk. Perkrendszerre pedig senki ne számítson, mert az az Epic szerint alaposan felborítaná az egyensúlyt a játékban, és egyébként sem illik a Gears of War 3 szellemiségéhez. A bétára is lehet készülni már.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)