Hirdetés

Gears of War 4 - összeeresztik a PC-s és Xbox One-os játékosokat

|

Hamarosan a rangsorolt mérkőzések során is összemérhetik erejüket a PC-s és konzolos játékosok.

Hirdetés

A platformok közötti játék sok esetben problémásnak tűnik, hiszen a különböző rendszereknek más-más előnyük, illetve hátrányuk van, a Gears of War 4 fejlesztői viszont elérkezettnek látták az időt, hogy a rangsorolt meccsek során is összetalálkozzanak a PC-s és Xbox One-s játékosok.  

A cross-platform lehetőségének igénye akkor lépett fel, amikor a The Coalition szembesült azzal a ténnyel, hogy alig játszanak PC-n a Gears of War 4-gyel. Az így megnövekedett meccskeresési időt azzal próbálják csökkenteni, hogy a rangsorolt meccsek során az Xbox One tulajoknak lehetőségük lesz PC-sek ellen játszani. A lehetőség pár hónapja már elérhető volt, de most bekerül a rangsorolt meccskeresésbe is.

Bár mindenki megtapasztalhatta már, hogy a lövöldözős játékok esetében sokkal hatékonyabb egy egér/billentyűzet páros, mint egy gamepad, de a The Coalition hosszabb tesztelés után azt vette észre, hogy összességben nem érezhető a különbség. Aki esetleg mégis attól tart, hogy hátrányba kerülne csak azért, mert konzolon játszik megnyugodhat, mert Xboxon ki lehet majd kapcsolni a cross-platform lehetőséget. A PC-s Gears of War nem kapja meg ezt a lehetősége, a relatív alacsony számú játékosbázis miatt. 

A végleges platformok közötti játék még nem készült el teljesen, a fejlesztők ígérete szerint viszont pár hónapon belül már kézhez kapjuk a végleges verziót.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)