Hirdetés

Gears of War 4 - ingyen játszhatnak néhány napig az Xbox Live Gold előfizetői

|

Mindössze egy aktív előfizetés szükséges ahhoz, hogy kipróbálhassátok a The Coalition alkotását egy rövid ideig.

Hirdetés

Sok előnye van az Xbox Live Goldnak, hiszen a segítségével például online is játszhatunk Xbox One-on, kedvezményesen vásárolhatunk a Microsoft boltjában, illetve még ingyen játékokat is kapunk. Ráadásul hamarosan még egy remek TPS-t is kipróbálhatunk a szolgáltatásnak köszönhetően.

Hirdetés

A Microsoft bejelentette, hogy január 31-től egészen február 3-ig ingyenesen játszható lesz a Gears of War 4 Xbox One-on mindazok számára, akik rendelkeznek aktív Xbox Live Gold előfizetéssel. A kampány mellett belekóstolhatunk még a különféle többjátékos módokba is, szóval tényleg érdemes lehet egy próbát tenni a The Coalition játékával.

Nektek hogy tetszett a Gears of War 4?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)