Hirdetés

Gears of War IV és a többiek!!! :)

|

Alighogy a boltokba került a Gears of War, folyamatosan kúszik fel a toplisták élére, és kezdi megdönteni az eladási rekordokat is. Nyilvánvaló, hogy várható folytatás, nem is akármennyi...

Hirdetés

Néhány napja futótűzként kezdett terjedni, hogy trilógiáról van szó - az egyik emberük elvileg véletlenül szólta el magát... Az Epic nem cáfolt, sőt, most Mark Rein, a cég egyik vezetője elárulta, hogy véleménye szerint:

"Három epizód egész egyszerűen nem elég! Ha tudjuk tartani a minőségi játékgyártást, olyat amit a játékosok kedvelnek, miért állnánk meg háromnál? Nem látom, hogy a Metal Gear Solid, a Mario, a GTA, vagy a Final Fantasy sorozat háromnál megállt volna. Mindemellett természetesen igyekszünk odafigyelni a Gears of War támogatásra is, és remélhetőleg mielőbb tudunk új elemeket tenni a játékba. Nem mehetek bele részletekbe, de biztosíthatok mindenkit, hogy rajta vagyunk a témán!"

Nagy szavak ezek, és Mark, a nemes egyszerűség kedvéért a játéktörténelem egyes legkedveltebb alkotásaihoz hasonlította "saját gyermekét". Azért ez nem semmi :) Felvitte az Isten a dolgát, de mondjuk, valljuk be, keményen megdolgoztak érte! Thanks Lazy.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)