Hirdetés

Gears of War Triple Pack - Két és fél játék egyben

|

Az Xbox 360 egyik legsikeresebb sorozata, a Gears of War rövidesen gyűjteményes kiadásban is elérhető lesz.

Hirdetés

Egy átlagos konzoljáték árának feléért, mindössze 29,99 dollárért lehet majd a miénk a Gears of War Triple Pack, ami a Gears of War, Gears of War 2, valamint a Gears of War 2: All Fronts Collection játékokat és multiplayer kiegészítőt foglalja magába.



Az All Fronts Collection-ről annyit érdemes tudni, hogy a második rész bónusz küldetésén (Road to Ruin) túl még 19 multiplayer térképet is bevon a játékba. A teljes csomag összességében 61 egyjátékos küldetésből, valamint 38 multiplayer térképből áll és 3000 Gamerscore értékben biztosít lehetőséget achievementek aktiválására. Egyedül az első rész Multiplayer Map Pack 1, illetve Hidden Fronts Map Pack DLC-i maradtak le a korongokról, de mindkettő ingyen letölthető Xbox LIVE-ról.



Nyilvánvaló, hogy a Gears of War Triple Pack annak éri meg igazán, aki eddig kihagyta az életéből a sorozatot, de már legalább egyszer eljátszott a gondolattal, hogy talán meg kellene vennie. Február 15-től nyílik rá lehetősége, akkor kerül ugyanis az üzletekbe a gyűjteményes kiadás.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)