Hirdetés

Gears of War, Turok és Lost Planet filmes hírek

|

A napokban három akciójáték filmadaptációjával kapcsolatban kezdtek el érdeklődésre számot tartó információk szivárogni.

Hirdetés

Kedvenc filmes forrásunk, a Variety szellőztette meg, hogy a Die Hard 4.0-át is jegyző Len Wiseman ül majd a Gears of War mozifilm rendezői székbe. A Stuart Beattie által megkezdett forgatókönyvet Chris Morgan (The Fast and the Furious: Tokyo Drift, Wanted) írja át és fejezi be. A forgatókönyv átírása miatt vélhetően csúszik a 2009. nyarára tervezett premier. A New Line Cinema még tavaly zsebelte be a jogokat, s a Temple Hill logója alatt kívánják bemutatni a vérbő sci-fi akciót Marty Bowen és Wyck Godfrey produceri tevékenysége mellett. Az Epic Games oldaláról Cliff Bleszinski ügyel majd a hitelességre mint executive producer.

Gears of War

gears_of_war.jpeg


Korábban már írtunk Adam Beach (Fegyverek szava) azirányú terveiről, hogy az egész estés rajzfilm után élőszereplős filmen mutatná be a legnépszerűbb indián szuperhőst, a dínókat és idegeneket (újabban csak dínókat) játszi könnyedséggel levadászó Turok-ot. A Turok jogai a Disney-nél vannak, ám a szórakoztatóipari óriás nem terevez filmet forgatni belőle, így a rajzfilmet is finanszírozó Classic Media vállaná magára a terhet. Elemzők szerint egy nagy stúdió részvételének a hiánya fokozott óvatosságra int a produkció majdani minőségével kapcsolatban.

Turok

turok.jpg


David Hayter, az X-Men és az X-2 forgatókönyvírója a jelek szerint filmet tervez a Lost Planet alapján. Saját szavai szerint a Warner-rel folytat tárgyalásokat a projektet illetően. A Starship Troopers óta nem volt részünk jó kis rovarírtásban, a fagyos környezet pedig szintén ígéretesnek tűnik. (Csak látszódjon ám a lehelet is emberek!)

Lost Planet

lostplanet.jpg


Úgy tűnik, hogy számos melléfogás, és antitalentum rendezők ámokfutása ellenére is lát Hollywood fantáziát a megfilmesített játékokban. Az, hogy egyre komolyabb büdzsét tolnak egy-egy projekt alá, s már többször is bizonyított rendezőket kérnek fel a megtisztelő feladatra, némi bizakodásra ad okot.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)