Hirdetés

Jövő héten kezdődik a Gears of War Pro League

|

Komolyan foglalkoztatja a Microsoftot az eSport és most meg is tették az első lépést a nagyság felé vezető úton.

Hirdetés

Egészen pontosan október 29-én délután 5-kor (PT idő szerint, tehát ez nálunk reggel 8, ha jól tévedek), kezdődik a Gears of War Pro League első szezonja. Itt nyolc csapat verseng majd a Gears of War: Ultimate Edition többjátékos módjában.

A ligát az ESL és a Microsoft működteti majd, és a nyolc csapat az 50 000 dollárnyi nyeremény egy darabjáért fog megküzdeni. A résztvevők: Annex, EnVyUs, Enemy eSports, Murder by Numbers, Swarm Gaming, Synergy, Tragedy, és VexX Gaming. Innen maximum az Enemy cseng ismerősen, de nyilván, ahogy halad a szezon úgy a többi nagy eSport szervezet is rákap majd a GoW-ra.

Az otthon ülő játékosok is hozzájárulhatnak a verseny sikeréhez, a Sweaty fegyverkinézet megvásárlásával. A skin 5 dollárba kerül, aminek minden centjét a közvetítésre és a liga fenntartására költenek majd. Plusz csak ebben a szezonban lehet megvenni, így valamennyire exkluzív.

Azok a vállalkozó kedvű amatőrök, akik szeretnének egy nap a nagyokkal játszani a szezon alatt részt vehetnek a Gears of War Open Series sorozatban, ami egy tíz hetes megmérettetés, pro stílusú meccsekben, profi szabályokkal, lehetséges pénznyereményért és Xbox Elite kontrollerért. Az Open saját weboldalán többet is megtudhattok erről.

A profi liga meccseit ezen a Twitch csatornán követhetitek. Elképesztő, de a Microsoft csak elérte, hogy érdekeljen a Gears of War. Ti figyelni fogjátok a meccseket?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)