Hirdetés

GeForce kártyákon máris jobb lehet a Cyberpunk 2077 élmény

|

Nem késlekedett soká az Nvidia, már le is szállította a Game Ready drivert a GeForce-tulajdonosoknak.

Hirdetés

Hajnali egy órától hivatalosan elrajtolt a Cyberpunk 2077 PC-n, PlayStation 4-en (és annak összes létező változatán), Xbox One-on (szintén zenész), PlayStation 5-ön, Xbox Series X-en és Series S-en, valamint a már hazánkban is elérhető Google Stadián. Volt okunk bőven dicsérni a CD Projekt Red belső nézetes szerepjátékát, ám ahogy tesztünkben is leszögeztük, rengeteg múlik a villámgyors javításokon.

Ahhoz a verzióhoz képest, amiből tegnap láthattatok egy hosszabb streamet, már frissült valamelyest a játék az ún. Day0 patch révén, ám a megmaradt glitchekre és bugokra érthető módon az Nvidia sem tud megoldással szolgálni. Arról viszont gondoskodott, hogy a körülmények között a lehető legtöbbet hozhassák ki videokártyájukból a GeForce-tulajdonosok, mégpedig a Cyberpunk 2077-re optimalizált Game Ready driver révén.

Hirdetés

A 460.79-es verzió a ray tracing mellett a DLSS-támogatásra fókuszál, utóbbi miatt pedig konfigurációtól, GPU-tól és felbontástól függően akár 60 százalékos teljesítménynövekedést is regisztrálhatunk fps-szám tekintetében. Magyarán jobban jártok, ha frissítitek a drivert, mielőtt V bőrébe bújva nekiláttok felfedezni Night City csodáit.

A szóban forgó update a Minecraft, a Mount & Blade 2: Bannerlord, a Scavengers és még néhány további játékra is jótékony hatást gyakorol, valamint olyan G-Sync-es kijelzőket von be a támogatottak körébe, mint az Acer XV242Y, az Acer XB273U NV, a Gigabyte FI27Q-X, az MSI MAG274R, valamint a Philips 275M8RZ.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)