Hirdetés

Assassin's Creed és Far Cry játékokkal bővül a GeForce Now, de egy halom másik cím kikerül

|

A Ubisoft játékai megérkeztek, négy kiadó viszont szedi a sátorfáját, és minden portékájukat kiveszik a GeForce Now kínálatából.

Hirdetés

Hivatalos elstartolása óta a GeForce Now kínálata folyamatosan szűkül, egyik kiadó a másik után jelenti be, hogy inkább otthagyják az Nvidia játékstreaming szolgáltatását. Most a Microsoft és a Warner Bros. is így határozott, de nem ők voltak az egyetlenek.

Hirdetés

Szerencsére azonban ezúttal jó hírekkel is szolgálhatunk: új játékokkal is bővül a felhozatal, ugyanis minden Assassin's Creed és Far Cry epizód bekerült a GeForce Now rendszerébe, velük együtt pedig olyan címek érkeztek, mint a Tom Clancy's Rainbow Six Siege, a For Honor, vagy a Watch Dogs. A Ubisoft tehát bizakodóan tekint erre a megoldásra.

Április 24-vel viszont kikerülnek a GeForce Now kínálatából a Warner Bros. Interactive Entertainment, a Xbox Game Studios, a Codemasters, valamint a Klei Entertainment játékai, vagyis többek között a Batman Arkham sorozat, az összes LEGO adaptáció, a F1-es versenyjátékok, és például a Don't Starve is. Az Nvidia egyik vezetője, Phil Eisler úgy nyilatkozott még akkor, mikor a 2K döntött hasonlóképpen, hogy bár néhány kiadó a GeForce Now próbaidőszakát követően, a fizetős rendszer indulásakor úgy határozott, mégsem szeretnék saját játékaikat a kínálatban látni, ő nagyon reméli, hogy később megváltoztatják véleményüket, és visszatérnek.

Nos, a jelek szerint cseppet sem ez a helyzet, sőt mások is csatlakoztak a távozókhoz. Az Nvidia illetékesei mindenesetre egy blogposztban most is úgy fogalmaztak, hogy remélik, egyszer a jövőben még visszatérnek a most búcsút intő kiadók hozzájuk. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)