Hirdetés

GemCraft - a magyar tower-defense siker

|

A tower-defense stílusú játékok ma már egy speciális saját alműfajt alkotnak - ezek közé tartozik a GemCraft is.

Hirdetés

Amelyre külön büszkék lehetünk, hiszen magyar fejlesztésről van szó - s mellesleg töbszörös díjnyertes is a játék.

A játékmenet a megszokott: egy kacskaringós úton masiroznak a szörnyek és nem szabad, hogy akár egy is élve eljusson a pálya végére. Ehhez vizesárkok mellett tornyokat építhetünk. A csavar azonban itt van - nem a szokásos toronyválaszték áll rendelkezésünkre, hanem minden toronyra drágaköveket tehetünk, amelyeknek más és más tulajdonságai vannak - sőt ezeket kombinálhatjuk is (ezért GemCraft a játék neve), hogy erősebb, vagy különleges támadásokat elérjünk. Az egészben az a jó, hogy csak a tornyok a fixek - menet közben is lehet cserélgetni vagy kombinálni a drágaköveket. Az egyik legjobb TD játék jelenleg: nagyon jó játék és nagyon addiktív - én előre szóltam!

A játék az alábbi képre kattintva érhető el.

GemCraft
GemCraft

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)