Hirdetés

Genesis - Légy jó vagy rossz

|

A Blue Gecko Entertainment bejelentette Genesis című MMO stratégiai játékát, melynek március másodikán indul az Osiris névre keresztelt első bétateszt forduló, ahol bemutatják a spell castinget is. Összesen hat faj közül választhatunk majd: ember, törp, elf - a jók oldalán; valamint orkok, goblinok, élőholtak a rosszak oldalán. Ahogy az várható, mindegyik egyedi tulajdonságokkal, erősségekkel és gyengeségekkel rendelkezik. A játékosok 10 jó és 10 rossz várossal kezdenek egy bolygón, amelyek elegendő erőforrással rendelkeznek további épületek és seregek építéséhez. Harcolj, vagy használj diplomáciát, hogy irányíthasd a bolygódat. Ami a legfontosabb, hogy a játék teljesen ingyenesen letölthető a www.bluegecko.ro oldalról, és a használatáért sem kell fizetni. Ingyenes regisztráció fejében azonban tovább bővíthető az élmény.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)