Hirdetés

Genius SP-T1200 videóteszt

|

A nyári hőségben érkezett tesztlaborunkba a Logitech játékosoknak is ajánlott, 30 watt teljesítményű hangfalrendszere.

Hirdetés

Ismételten ZeroCool és Mady bemutatójára gerjedhetünk, ezúttal a Genius kínálatában megtalálható SP-T1200 márkajelzésű hangfal szettet fektették boncasztalukra és bömböltették Ludwig van Beethoven zenei mesterművét, melyet megtámogattak némi basszussal, hogy nagyjából megismerjük a 30 watt teljesítményű hangfal képességeit. A fekete színben pompázó hangfal kezeléséhez nem szükséges gombokat nyomkodunk vagy tekergetnünk, esetünkben ugyanis simogatni kell a szerkezetet, ha szeretnénk szomszédainkat korán reggel kellemes zenebonával kényeztetni. Hogy pontosan mit értünk simogatás alatt az természetesen kiderül a júnisban rögzített bemutatóból. Nem mellékesen a Logitech egyaránt ajánlja játékokhoz és zenehallgatáshoz SP-T1200-as modelljét.

 

genius_spt1200_gstv.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)