Hirdetés

Geoff Keighley azt kéri, fogjuk vissza a Summer Game Festtel kapcsolatos elvárásainkat

|

A Summer Game Fest első számú embere igyekszik sulykolni belénk, hogy ne várjunk atomvihart.

Hirdetés

Kétségkívül az E3-at helyettesítő Summer Game Fest a legnagyobb digitális esemény a nyár elején, amely számos online konferenciát és livestreamet fog össze, többek között az Xbox + Bethesda Showcase-t, a Capcom saját műsorát és természetesen ennek része a nyitóceremónia is Geoff Keighley vezetésével. Mint minden évben, úgy most is az egekben van a játékosok elvárása a bejelentések számának és horderejének tekintetében, viszont az ötletgazda visszafogottságra int (mi előre is megfogadtuk a tanácsát és csak 15 játékot szedtünk össze, amikről szeretnénk hallani a közeljövőben). 

Hirdetés

Keighley nemrég egy Twitter Spaces beszélgetés során mesélt a közelgő eseményről, amely miatt nagyon izgatott, mivel elképesztő nagy költségvetésű és független játékokat fognak bemutatni, de világpremierek is előfordulnak majd. A show fel fog vonultatni exkluzív Xbox és Nintendo címeket is, noha a Microsoft a legnagyobb slágereket megtartja a saját bulijára. Lesz náluk The Callisto Protocol, Call of Duty: Modern Warfare 2 és Warhammer 40,000: Darktide gameplay, Gotham Knights leleplezés, Cuphead: The Delicious Last Course videó, valamint beugrik majd Dwayne "The Rock" Johnson is a Fortnite kapcsán. 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Bár egy-két dolgot még el fognak árulni a Twitteren a kezdésig, a tartalom nagy része meglepetés marad, így a körülbelül másfél-két óráig tartó Summer Game Festet érdemes lesz követni. Van néhány bejelentésük és pár meglepetés is, de ez egyértelműen egy olyan Summer Game Fest lesz, ami elsősorban a már ismert projektekre fókuszál. Éppen ezért Keighley szerint a játékosoknak vissza kell fogniuk az elvárásaikat az esetlegesen várható megatonnás bombákkal kapcsolatban, mivel számos őrült spekulációval és pletykával találkozott az interneten. "Ez nem a The Game Awards." - összegezte mondandóját. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)