Hirdetés

Már tudjuk, hogy mikor mászhatunk hegyet egy üstben ülő meztelen férfival

|

Fogalmunk sincs, hogy miért kell egy üstben, kalapácsot használva felügyeskedni magunkat az egekbe, mindazonáltal a Getting Over It le sem tagadhatná, hogy a QWOP fejlesztője készítette.

Hirdetés

Talán fel tudjátok még idézni magatokban a meglehetősen szürreális QWOP játékmenetét, amiben egy futót irányítva kellett úgy célba érnünk, hogy bajnokunk mind a négy végtagját külön mozgathattuk. Nem ígérkezik kevésbé indokolatlannak az alkotó új projektje, a Getting Over It sem.

Hirdetés

Ahogyan azt a beharangozó hírben olvashattátok a közelmúltban, Bennett Foddy legújabb őrületében hegyet kell másznunk, csakhogy bakancs, ruha és más szükséges felszerelés nélkül. Egy üstben csücsülve. Meztelenül. Egy kalapácsot lóbálva. Ne is akarjátok megérteni, hogy miért (Foddy szerint a 2002-es Sexy Hiking előtti főhajtás ez), a lényeg az, hogy a nem mindennapi játék december 6-tól válik mindenki számára beszerezhetővé olyan digitális platformokon keresztül, mint például a Steam (korábban a Humble Bundle havi csomagjának részeként lehetett rá csak szert tenni). Nézzétek meg a Getting Over It trailerét, de lehetőleg elalvás előtt, mert tuti lefáradtok tőle. 

Az elmúlt hetekben rengeteg streamer csúszott rá a dologra, és voltak olyanok, akik 8 órán keresztül próbáltak meg átjutni egy szakaszon, bármilyen eredmény nélkül. Meg olyanok is, akik nem bírták ilyen jól a gyűrődést.

Ti adni fogtok neki egy esélyt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)